Dit is een tijdelijke pagina. Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe website.

Voorlichting aanvragen

PAS verzorgt voorlichtingen over autisme. Deze worden gegeven door ervaringsdeskundigen, die zelf een diagnose autisme hebben. Voorlichtingen zijn bedoeld om een genuanceerd beeld van autisme neer zetten. Het persoonlijke verhaal en ervaringen van de voorlichters staat voorop. Hierdoor krijgt u een unieke kijk “van binnenuit” op autisme.

Wie zijn onze ervaringsdeskundigen?

Voorlichting UvAOnze ervaringsdeskundigen zijn mensen die zelf een diagnose autisme hebben. Ze zijn getraind in het verzorgen van voorlichtingen en kunnen hun diagnose in de juiste context plaatsen.

Wat is een voorlichting?

Een voorlichting is een gesprek tussen ervaringsdeskundige(n) en een groep geïnteresseerden. De groep bepaalt wat ze belangrijk vindt en wat er in de voorlichting terug moet komen.
Een voorlichting bestaat uit een mix is tussen persoonlijke ervaringen en autismekennis. Onze voorlichtingen zijn het meest geschikt voor groepen die nog niet of nauwelijks bekend zijn met autisme.

Kosten

Een voorlichting van maximaal een uur kost 50 euro. Daarnaast vragen we de opdrachtgever de reiskosten van de voorlichters te betalen. Voor langere voorlichtingen wordt het tarief in overleg bepaald.

We hebben geen winstoogmerk. De opbrengst van voorlichtingen gebruiken we om de organisatie draaiende te houden en onze voorlichters te trainen.

We vinden dat de kosten geen belemmering zouden moeten zijn. Mocht dit voor uw organisatie wel het geval zijn kan er overlegd worden over de prijs.

Voorlichting aanvragen

U kunt een voorlichting aanvragen door dit formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u mailen (klik hier).

Gerelateerde berichten