Vacature gastheer / gastvrouw op contactdagen

PAS organiseert in 18 plaatsen per jaar 30 contactdagen (zie het overzicht van 2020).
De meeste van deze contactdagen hebben inmiddels lokale gastheren en -dames.
We zoeken altijd meer mensen, zodat elke contactdag twee mensen heeft die uit buurt komen. Lokale vrijwilligers kennen de regio goed, en kunnen dus beter promotie maken in hun eigen buurt.

In de meeste plaatsen hebben we lokale vrijwilligers, maar in sommige plaatsen slechts één (bijv. Almere, Eindhoven, Goes, Breda, Den Bosch en Delft. Daar zouden we graag uitbreiding van het aantal gastvrouwen / gastheren willen hebben.
En misschien ken je zelf wel een deel van het land waar dringend behoefte aan een contactdag is. Neem dan ook contact met ons op! Wij kunnen helpen met opzetten daarvan.

Wat er van je wordt verwacht is dat je samen met de andere contactpersoon tevoren de locatie regelt, en promotie maakt. Uiteraard wordt je daarin ondersteund. Op de dag zelf zorg je ervoor dat de bezoekers op een centrale plaats samenkomen en naar de locatie komen. Op locatie leid je de middag in goede banen (nieuwe bezoekers ontvangen, een kort praatje over het verloop van de middag houden (de tekst hebben we eventueel liggen en valt altijd mee), mensen met elkaar in contact brengen, e.d). Meestal ga je na afloop mee uit eten met een aantal bezoekers (eigen kosten), maar dat is niet verplicht.

Tijdsinvestering: 1 of 2 zaterdagmiddagen en zorgdragen voor de publiciteit. Twee keer per jaar hebben we een vrijwilligersdag om ervaringen en tips uit te wisselen.

Informatie: contactdagen@pasnederland.nl

Gerelateerde berichten