Dit is een tijdelijke pagina. Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe website.

Mailadres aanvragen

Ben je actief voor de vereniging dan is het mogelijk om een mailadres aan te vragen dat eindigt op @pasnederland.nl. Stuur een mail naar secretaris@pasnederland.nl en geef aan waarom je het nodig hebt. Er zijn twee mogelijkheden bij het aanvragen, geef aan welke je wilt.

Forward
Je kunt een forward adres aanvragen. Mail naar dit adres wordt doorgestuurd naar een mailbox die jij opgeeft. Je moet dan zelf bij uitgaande mail instellen dat het vanaf dat adres is verstuurd, dit is niet bij elk mailprogramma mogelijk. Bijvoorbeeld: het (niet-bestaande) mailadres inkomend@pasnederland.nl stuur mail door naar jouweigenmail@gmail.com. PAS heeft geen mogelijkheid om verdwenen mail te achterhalen, dat is je eigen verantwoordelijk.

Mailbox
Je kunt een mailadres met mailbox aanvragen op de server van PAS. Mail naar dit adres komt in een mailbox op onze server. Je kunt inloggen en vanuit de mailbox ook mail versturen met dit mailadres. Alle mail blijft op de server, tenzij je deze verwijdert. PAS heeft de mogelijkheid om deze mailbox te bekijken en over te nemen. Bijvoorbeeld: mail voor wonen@pasnederland.nl komt in een mailbox op de PAS-server, die daarmee door meerdere mensen te benaderen is. Als iemand onverhoopt uitvalt, dan kunnen anderen het snel overnemen, zonder verlies van gegevens.

Combinatie
Een combinatie is ook mogelijk, dan fungeert de mailbox als een soort backup. De forward gaat dan bijvoorbeeld naar persoon1, persoon2, persoon3 en de mailbox. Iedereen ontvangt de mail in zijn eigen mailbox (bijv. persoon1@gmail.com) en op de server zijn de mails altijd terug te vinden.

Gerelateerde berichten