Dit is een tijdelijke pagina. Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe website.

Ivan Henczyk

 foto ivan henczykIvan Henczyk
 Secretaris

Ivan Henczyk 

Voorstellen

Ik ben Ivan (1985) en woon samen met Martin in Utrecht. Ik heb sociale geografie gestudeerd en daarna bij verschillende werkgevers gewerkt. Sinds enige tijd ben ik actief bij PAS. Daarnaast zit ik al bijna vijf jaar in het bestuur van het COC Midden-Nederland. Ik hou erg van reizen, spelletjes, dingen met vrienden doen en probeer af en toe te sporten.

Visie

Ik vind het bestaan  van PAS als spreekbuis en ontmoetingsplaats erg belangrijk. Er moet met mensen met autisme/autisten gepraat worden, en niet alleen over hen. PAS mag van mij daarom flink inzetten op naar de succesvolle ontmoetingsactiviteiten ook een stevige stem te laten horen als het op belangenbehartiging aankomt. Op de korte termijn denk ik echter dat een bestuur zich voornamelijk zal moeten inzetten voor de professionalisering en versteviging van de organisatie.

Ervaring

Sinds het begin van mijn studententijd ben ik continu actief  geweest in verschillende besturen en verenigingen. Ik stel me juist nu kandidaat als bestuurslid bij PAS omdat mijn termijn bij het COC binnenkort afloopt en ik klaar ben voor nieuwe uitdaging. Ik heb daar veel dingen bij LHBT-beweging geleerd die bij PAS goed van pas kunnen komen en ik heb er veel zin in!

Gerelateerde berichten