A- A A+

Bestuur & Vrijwilligers

Vrijwilligers maken PAS!
Onze vereniging ontvangt geen subsidie en is daarom aangewezen op de inspanningen van vrijwilligers. Voor sommige taken is het wenselijk of mogelijk als die worden uitgevoerd door iemand zonder autisme. Bijvoorbeeld omdat de taak veel overzicht of specifieke expertise vereist. Ook het tijdig starten en afronden van taken levert ons in de praktijk regelmatig problemen op. Daarom stellen wij een aantal vrijwilligersfuncties ook open voor mensen buiten onze vereniging. Wij nodigen u uit ons te helpen en waarderen uw inzet! Op die manier kunnen wij ons volledig richten op dat waar wij goed in zijn: belangenbehartiging vanuit ons eigen perspectief.

Hieronder treft u de openstaande vacatures aan waarvoor het lidmaatschap van PAS geen voorwaarde is. In de vacaturetekst staat gedetailleerde informatie over het takenpakket en de contactpersoon. Vanzelfsprekend werkt PAS met een vergoeding voor gemaakte kosten.  

Vacatures die alleen voor leden beschikbaar zijn staan op het ledendeel

Vrijwilligerscoördinator

Financieel verantwoordelijke

Coördinator gesprekgroepen

Moderniseren contactdagen

Heb je een diagnose autisme en kun je hier goed over praten?

Voorlichting UvADan is voorlichting geven misschien wel iets voor jou! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ervaringsdeskundige voorlichters.
Je wordt goed voorbereid voordat je voor een groep komt te staan en je hebt zelf in de hand hoeveel tijd je eraan kwijt bent. Daarnaast ontvang je behalve reiskosten een kleine vrijwilligersvergoeding per gegeven voorlichting.
Op het moment zijn we voornamelijk in de Randstad actief.

Je kunt je aanmelden door dit formulier in te vullen. Als je nog vragen hebt, kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opmerking: De laatste trainingsbijeenkomst was in het voorjaar 2014. Het zal enige tijd duren voordat de volgende gepland wordt en nieuwe voorlichters kunnen beginnen.