A- A A+

Lidmaatschap

Via de website kun je een formulier downladen om thuis te printen. Vul deze volledig in en stuur hem op aan het adres wat staat onderaan het aanvraagformulier. (klik hier om het formulier te downloaden)

Het aanvragen duurt ongeveer 2-4 weken voor het verwerkt is. Je kunt ook een ingevuld formulier op een van onze activiteiten aan de aanwezige gastheer- /of vrouw afgeven. 

Je krijgt altijd een welkomstpakketje thuis als de aanvraag is verwerkt, geen bericht gehad na 6 weken? Mail de ledenadministratie (klik hier) of bel ons informatienummer (klik hier

PAS heeft de privacybescherming van haar leden voorop staan. Bij een inschrijving worden alle gegevens zorgvuldig verwerkt in de ledenadministratie en op geen enkele andere wijze doorgegeven of getoond aan derden. Indien een lidmaatschap eindigt zal alle persoonlijke informatie zorgvuldig worden vernietigd en/of uit mailing bestanden worden uitgeschreven.

Alleen wanneer met de aanvraag van het lidmaatschap is aangegeven een nieuwsbrief te ontvangen of informatie te ontvangen om vrijwilliger te worden van de vereniging kan een bericht verzonden worden aan het ingeschreven lid.

 

 

Wat is het?

Indien je ook een lidmaatschap hebt bij de NVA dan kun je bij een lidmaatschap van PAS 20% korting krijgen op de standaardprijs van het lidmaatschap. Meldt óók bij de NVA dat je PASlid bent om daar ook korting op het lidmaatschap te ontvangen.

 

Hoe werkt het?

Geef bij de aanvraag van een PAS lidmaatschap aan dat je ook lid bent van de NVA, de ledenadministratie verwerkt de korting na controle bij de NVA.

 

Contributiefacturen

Je ontvangt ieder jaar van de NVA als van PAS een contributiefactuur in de bus, in de oude opstelling toen PAS nog onderdeel was van de NVA was het samengevoegd in 1 van de NVA, sinds PAS een onafhankelijke vereniging is ontvang je van beide een contributiefactuur.

 

Betaal je er maar 1?

Dan zal je van de partij die geen contributie ontvangen heeft een herinnering ontvangen, mogelijk kunnen hier kosten aan zitten.

 

Heb je nog vragen?

Stuur een e-mail naar onze ledenadministratie of bel met ons informatienummer.

 

 

 

Indien je vergeten bent de contributie van het lidmaatschap te betalen en je hebt nog een contributiefactuur voor handen betaal dan zoals aangegeven alsnog het aangegeven bedrag, om te voorkomen dat PAS een herinnering verstuurt willen we je vragen een e-mail te sturen aan de ledenadministratie of te bellen met ons informatienummer dat het geld alsnog onderweg is.

 

 

Geen contributiefactuur?

Maak het bedrag van 20 euro of 16 euro als je combi-lid bent over op bankrekening 1235.73.165 van PAS te Nijmegen, vermeld altijd (indien voor handen) je lidmaatschapsnummer-achternaam. Heb je geen lidmaatschapsnummer voor handen vul dan bij de overschrijving je voorletters, achternaam en postcode-huisnummer in voor onze verwerking.

 

Automatisch incasso

Als je geen bezwaar hebt dat PAS 1 maal per jaar de contributie via automatische incasso afschrijft van je bankrekening download via onze website het 'wijzigingsformulier' print deze uit vul het gedeelte automatische incassomachtiging volledig in en stuur hem op. Heb je geen printer en wil je graag een machtigingformulier opgestuurd hebben van ons bel dan met het informatienummer.

 

 

Voor vragen kun je altijd bellen met ons informatienummer.

Nee, vanaf 2008 versturen wij geen lidmaatschapspasjes meer toe, op de contactdagen kan de gastheer/vrouw aan de hand van een ledenbestand de inschrijving controleren.