A- A A+

Informatienummer

 

Nee, PAS neemt geen telefoongesprekken op als geluidsbestand.

 

 

Ja, het is mogelijk om je via het informatienummer aan te melden voor bepaalde activiteiten, indien het nummer niet bereikbaar is kan een voicemailbericht worden ingesproken. De personen achter het informatienummer zorgen dat de juiste persoon op de hoogte gesteld wordt, hou er wel rekening mee dat je niet een dag voor een activiteit een mededeling doorgeeft, in sommige gevallen kan de boodschap dan niet meer op tijd bij de persoon aankomen.

 

 

Liever niet, wegens de beperkte capaciteit en bezetting kan dit de lijnen te lang bezet houden en ook zijn de personen van het informatienummer hierop niet voorbereid, het informatienummer kan wél (indien aanwezig) de dichtstbijzijnde nummers van hulpverlening in je regio doorgeven.

 

 

Ja, het is mogelijk folders van onze vereniging of publicaties te bestellen.

 

Achter het informatienummer werken vrijwilligers die hun best doen op werkdagen tussen op verschillende tijden het nummer bereikbaar te hebben, soms kan het voorkomen dat iemand andere verplichtingen heeft en het toestel niet aangemeld heeft waardoor de voicemail hoorbaar is. Het informatienummer heeft ook een beperkt aantal lijnen, zijn deze allemaal bezet dan krijg je automatisch de voicemail. Wij raden dan aan het later nogmaals te proberen of een bericht in te spreken.

 

Helaas kunnen wij maar beperkt terugbellen naar vaste nummers, wij bellen niet naar mobiele of betaalde nummers terug die beginnen met 06- / 084- / 0900- Wij hopen dat je vanwege de kosten hiervoor begrip hebt.