A- A A+

Folders (drukwerk)

 

Ja, de foldermaterialen zijn qua inhoud hetzelfde als de gedrukte versie. De digitale versie heeft op de achterzijde mogelijk de vermelding 'Digitale versie'.

 

 

 

Particulier

Als particulier (thuisgebruiker) kan PAS u 1 informatiepakketje versturen zonder dat u daarvoor hoeft te betalen.

 

Organisatie

Van organisaties/woongroepen/specialisten vragen wij een vergoeding op basis van kostprijs materiaal en verzendkosten. Vanwege de hoge kosten uit het verleden is PAS genoodzaakt deze kosten door te berekenen.

 

 

Graag! Omdat wij niet op de gok een pakket willen versturen vragen wij om alle velden zo volledig mogelijk in te vullen, controleer of de gegevens correct zijn voor verzending.

 

Enkele tips:

Voor verzending naar een organisatie/instelling graag ook de contactpersoon vermelden (eventueel afdeling), het adres met huisnummer en eventuele toevoegingen achter dit nummer, postcode en plaatsnaam. Is het adres niet in Nederland wil je dan in het opmerkingveld de volledige gegevens aangeven zoals dat in het land waar je de post ontvangt gebruikelijk is.

 

Het invullen van het e-mailadres is zeer handig voor ons als er toch onverwacht een fout in de gegevens zit om je een bericht te sturen. (Dit adres zal niet gebruikt worden voor mailing of verstrekking aan derden!)

 

Bedankt voor je medewerking!

 

 

PAS heeft alleen foldermateriaal van de vereninging en activiteiten.

 

Algemene informatie over autisme hebben wij niet beschikbaar om op te sturen. Informatie over autisme kunt u goed vinden via bijvoorbeeld Google, geef bij 'geavanceerd zoeken' aan dat u wilt zoeken naar  *.pdf  (Adobe Acrobat) of  *.doc  (Word) bestanden. Geef bij het zoeken 'autisme', 'pdd-nos' of 'asperger' aan om specifiek te zoeken.

 

 

PAS gebruikt simpel drukwerk om geld te besparen en te besteden aan het organiseren van activiteiten, de drukwerken zijn in hoofdzaak bedoeld om als uitgebreid visitekaartje te dienen en te verwijzen naar onze internetsite waar alle actuele informatie staat.