A- A A+

Algemene vragen

 

Auteurs die bereid zijn vragen te willen ontvangen en beantwoorden na aanleiding van geplaatste stukken staan vermeld bij 'contact -> auteurs', staat de auteur er niet bij dan heeft de auteur aangegeven niet bereid te zijn vragen te ontvangen, verzoeken aan ons versturen om een bericht door te sturen of e-mailadres op te vragen heeft geen zin; PAS respecteert en beschermd de privacy van anderen.

 

(klik hier om naar de contactpagina van auteurs te gaan)

 

 

Nee helaas, PAS heeft momenteel geen onafhankelijk erkend keurmerk (bijvoorbeeld: CBF) aangevraagd, momenteel wordt er gewerkt aan de aanvraag van diverse keurmerken.

 

PAS is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen met nummer: 09161548 (Inschrijving Kvk / externe link)

PAS is in het bezit van een notariële acte (statuten) 

PAS is door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als ANBI (uitleg belastingdienst)

 

 

 

 

Het milieu, co2 en energiebesparing is tegenwoordig helemaal HOT. Na enkele vragen hierbij de antwoorden:

 

Drukwerken

PAS gebruikt vanaf het begin papier met milieu- en kwaliteitskeurmerken (ISO 14001, ISO 9002, ECF, EMAS). Er wordt gebruik gemaakt van wit en gekleurd papier bedrukt met laserjet/copier en is in tegenstelling tot drukinkt milieuvriendelijker (en goedkoper). Lege tonercassettes worden op speciale inzamelpunten voor hergebruik aangeboden.

 

Energieverbruik

Omdat PAS (nog) geen vestiging heeft ligt het energieverbruik bij onze vrijwilligers. Of deze gebruik maken van groene stroom is onbekend, apparatuur wordt wél uitgeschakeld als deze niet nodig is.

Nee, PAS heeft geen antwoordnummer. Gebruik voor het verzenden van post ons algemene postadres.

Is iedereen welkom op de Algemene Leden Vergadering (ALV)?

Alleen PAS-leden en speciale genodigden zijn welkom op de Algemene Leden Vergadering.

Moet je van te voren aanmelden?

Ja, in verband met de te reserveren ruimte graag aanmelden tot 7 dagen voor de ALV.

Is het alleen maar luisteren?
Nee, aan het begin van de ALV zal worden vertelt wanneer er voor de leden plaats is vragen en opmerkingen te plaatsen, deze plaats wordt altijd gemaakt tijdens een ALV.

Wat wordt er allemaal besproken?

De Algemene Leden Vergadering (ALV) is bedoeld voor de leden om minimaal 1 maal per jaar vragen te stellen aan het bestuur over de te verwachten voortgang van de vereniging. Gelieve de vragen/opmerkingen beperken tot serieuze vereniging aangelegen onderwerpen, privé gerelateerde vragen en/of opmerkingen zullen niet worden gewaardeerd.

Om uiterst zorgvuldig te kunnen werken voor verantwoording tijdens een ALV vragen wij als bestuur het volgende: Vragen, opmerkingen en kritiek betreft een onderdeel of medewerker van de vereniging ontvangen wij graag vooraf.  Houdt hierbij de gestelde uiterste inleverdatum vermeld in nieuwsbrief of website in de gaten.

Is er een pauze?

Ja, zie planning ALV op website.