Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelcontactdag Enkhuizen – Hoorn

februari 11, 2023 @ 1:00 pm - 5:00 pm

Wandeling

Zaterdag 11 februari 2023

PAS Contactdagwandeling. Door wijzigingen in de planning zijn er in februari geen contactdagen (meer). Omdat het lastig is op korte termijn nog een contactdag te regelen is er gekozen voor een PAS contactdagwandeling zodat er toch nog PAS activiteiten in februari zijn.

Verzamelen

We verzamelen op Station Enkhuizen tussen 12:45 en 13:00 uur. Onder de luifel bij het stationsgebouw. PAS vrijwilligers herkenbaar aan PAS logo.
De gastheer is Ernst Jan.

Wandeling

De wandeling begint om 13:00. We lopen een rondje door het mooie Enkhuizen, daarna lopen we westwaarts richting Hoogkarspel. Dan stukje met de trein naar Hoorn om daar nog een stukje te lopen en met wie dat wil te eten.
 

Kosten:

Deelname is GRATIS. Aanmelden via groeneijk@hotmail.com (is niet verplicht maar wel handig).

 

Houdt voor wijzigingen onze website in de gaten.

De PAS wandelcontactdagen zijn bedoeld voor volwassen (18+) normaal of hoger begaafde personen met een vorm/diagnose van autisme.

 

 Extra mededelingen

Wandeling ipv contactdag. Deelname is gratis.

Station Enkhuizen. Lopen een rondje van 6,6 km. Dan stukje met de trein naar Hoorn. Rondje lopen om het centrum van 6,5 km. Hapje eten. Dan weer huiswaarts. Wandeling is gratis. Aanmelding niet nodig. Uiterlijk 5 minuten voor vertrek. We vertrekken 13:00.

Gegevens

Datum:
februari 11, 2023
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

groeneijk@hotmail.com

Locatie

Enkhuizen tot Hoorn
Enkhuizen tot Hoorn + Google Maps