Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contactdag Haarlem – 1 juli 2023

juli 1, 2023 @ 1:00 pm - 5:00 pm

Contactdag autisme gehouden in Haarlem (Noord-Holland).


Datum

Zaterdag 1 juli 2023

Gereserveerde locatie

pASSant
Spaarnwouderstraat 130
2011 AH  Haarlem
www.passant130.nl

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. ‘s Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station

Haarlem

Verzamelpunt op NS station en tijd

We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur in de grote stationshal met de Servicebalie aan de stadszijde. De gastheer is herkenbaar aan het PASlogo.
Let op: Station Haarlem heeft 2 ‘stationshallen’. In welke je terecht komt hangt voor een deel af van met welke trein je aankomt.
Het verzamelpunt is in de grote (oostelijke) hal met de servicebali, AKO en GWK waar buiten het grote bord ‘Haarlem CS’ boven de ingang staat. D
us NIET de westelijke hal met de Burger King. Als je in de verkeerde hal terecht komt kun je het beste buitenom naar de andere hal lopen (aan de voorzijde naar buiten, rechtsaf en bij de andere hal naar binnen (herkenbaar aan het grote ‘Haarlem CS‘ logo)).
De gastheer voor deze contactdag is Peter.
Uiteraard kun je ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Was is een contactdag en wat is de indeling?
PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden Eur. 3,00, PAS-leden gratis
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)
-Gezamenlijk eten ‘s avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden en meer informatie nodig.

Aanmelden is niet noodzakelijk maar wel gewenst om een idee te krijgen van het aantal bezoekers. De gastheer van deze dag is bereikbaar via e-mail: contactdag.haarlem@pasnederland.nl. Hier kan je uiteraard ook terecht met vragen over deze dag.

Actuele/extra mededeling(en)

-Geen actuele mededelingen-

 

 

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d., Noord-Holland, Haarlem, Alkmaar, Amsterdam, Heemskerk, Heemstede, Castricum, Nieuw-Vennep, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Halfweg, Beverwijk, Zaandam, Schiphol, Badhoevedorp, Leiden, Purmerend, Aalsmeer, Ijmuiden, Bloemendaal

Gegevens

Datum:
juli 1, 2023
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

contactdag.haarlem@pasnederland.nl

Locatie

pASSant Spaarnwouderstraat 130 2011 AH Haarlem
pASSant Spaarnwouderstraat 130 2011 AH Haarlem + Google Maps