logo-PAS
Vooraanzicht Buurthuis De Eenhoord in Alkmaar

Contactdag Alkmaar

Zaterdag 16 maart 2024, 13:00 – 17:00

Contactdag autisme: gezellig en informeel contact met gelijkgestemden

Locatie

Buurthuis De Eenhoorn

Verdronkenoord 44

1811 BG Alkmaar


Bereikbaarheid met auto: betaalde parkeergarage Karperton en betaalde parkeergarage Schelphoek zijn dichtbij de locatie. Gratis parkeermogelijkheden op loopafstand van locatie zijn Graverweg en Biesboschstraat. Meer info over parkeren in Alkmaar op: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Alkmaar//Zaterdag/13:00.

We verzamelen op Alkmaar Centraal Station tussen 12:15 en 12:45 uur. (Aan de centrumzijde onderaan de roltrap bij Ako/Servicebalie/Kiosk). PAS vrijwilligers herkenbaar aan PAS logo.

station-Alkmaar

Kosten
Deelname aan de contactdag kost € 3,00 per persoon voor niet-leden (contant te voldoen). PIN betalingen zijn nu wel mogelijk in buurthuis. De PAS bijdrage kan helaas alleen contant worden betaald.

Er is geen eten aanwezig in het buurthuis.

Duur
De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. Hierna kan naar keuze samen gegeten worden (kosten voor eigen rekening).

De gastheren: Marcel en Rick

De PAS contactdagen zijn bedoeld voor volwassen (18+) normaal of hoger begaafde personen met een vorm/diagnose van autisme. Wij verwachten van bezoekers dat zij zelfstandig kunnen deelnemen.

Vragen?
Stuur een mail naar: contactdag.alkmaar@pasnederland.nl