A- A A+

Events Calendar

AUTI-TREFF
Thursday, 20. June 2019, 19:30 - 21:30
Hits : 1758

AUTI-TREFF is een ontmoetingsplek voor ouders en/of naasten van mensen met autisme, mensen met autisme zelf en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij mensen met autisme.

AUTI-TREFF wordt georganiseerd door ouders voor ouders. Ouders bepalen zelf wat in de bijeenkomsten besproken wordt.

Naast inloopavonden voor ontmoeting en wederzijdse ondersteuning zijn er bij AUTI-TREFF diverse activiteiten en thema-avonden met als doel het verbeteren van de positie van mensen met autisme specifiek in onze regio Zuid-Limburg. Thema's hebben o.m. betrekking op het verbeteren van gemeentelijke beleid (Wmo, Jeugdwet, PGB), (beschermd) wonen, onderwijs, werk en/of uitkering (Wajong), (toegang tot) hulpverlening.

 

Vooruitblik AUTI-TREFF 20 juni 2019

AUTI-TREFF heeft zich ontwikkeld tot een bijeenkomst waarbij iedereen die zich betrokken voelt bij autisme elkaar kan ontmoeten en informeren. Dit zijn overwegend ouders of andere naasten maar ook dikwijls dienstverleners, beleidsmakers, zorgverleners die van belang kunnen zijn voor mensen met autisme. Deze opzet voldoet aan een behoefte. Wij merken echter dat er ook behoefte is aan meer specifiek lotgenotencontact voor ouders/naasten. Om die reden een aparte avond waarbij alleen ouders en/of directe naasten welkom zijn. Dat kunnen ook ouders zijn die, net als hun kind, ook ASS blijken te hebben. Mensen met autisme die geen moeite (meer) hebben met de rol van ouders en/of zich goed in hun positie kunnen verplaatsen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Uitnodiging voor een informatieavond  Wat is PGB?

Op 26 juni vind deze plaats van 19.00 tot 21.00 uur In het Cultuurhuis Sittarderweg 145 te Heerlen De zaal is open vanaf 18.45 uur.

Hiervoor dient u zich wel aan te melden voor 20 juni Bij Marleen van Helden door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Location Wijksteunpunt Heerlerbaan, Peter Schunckstraat 340A 6418 XL Heerlen