A- A A+

Events Calendar

Contactdag Alkmaar - 10 november 2018
Saturday, 10. November 2018, 13:00 - 17:00
Hits : 1673
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag Autisme gehouden in Alkmaar (Noord-Holland)


Datum

Zaterdag 10 november 2018

Gereserveerde locatie

Buurthuis De Eenhoorn
Verdronkenoord 44
1811 BG  Alkmaar
www.binnenstadscentrum.nl

Bereikbaarheid met auto: parkeergarage Karperton is dichtbij de locatie. Gratis parkeermogelijkheden op loopafstand van locatie zijn De Kwakelkade en Randersdijk (en omliggende straten, let op: een gedeelte is voor vergunninghouders). Gratis parkeren in de buurt van Alkmaar CS kan in de Nicolaas Beetskade (alleen het stuk ten zuiden van de Bergerweg), Van Ostadelaan en de zijstraten van deze straten.

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station

Alkmaar Centraal

Verzamelpunt op NS station en tijd

We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur (Aan de centrumzijde onderaan de roltrap bij Ako/servicebalie/kiosk) gastheren zijn herkenbaar aan het PASlogo.
De gastheren voor deze contactdag zijn Marcel en Rick.
Uiteraard kun je ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Wat is een contactdag en wat is de indeling?
PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden 3,00 euro, PAS-leden gratis
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig voor de gastheer om inzicht te krijgen in het te verwachten bezoekersaantal. Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Actuele/extra mededeling(en)

Voor wie vanuit het zuiden (via Haarlem of Amsterdam) met de trein naar de contactdag komt: Er zijn werkzaamheden aan het spoor tussen Alkmaar, Uitgeest en Wormerveer.

Snelbus: De intercity's vanuit de richting Utrecht/Amsterdam richting Den Helder en Alkmaar rijden niet verder dan Wormerveer.
De intercity's vanuit Haarlem rijden niet verder dan Uitgeest.
Vanaf Wormerveer en Uitgeest rijden NS snelbussen naar Alkmaar.

Bij geplande werkzaamheden als deze is dit altijd goed geregeld. Dus geen reden om niet naar de contactdag te gaan. ;)
Neem dus een Intercity naar Wormerveer of Uitgeest en dan de NS snelbus naar station Alkmaar. Let op dat je in een snelbus stapt (die gaat rechtstreeks naar Alkmaar) en niet in een stopbus (die stopt op alle stations er tussen).

Alternatieve treinreis via Hoorn: Je kunt als alternatieve route vanaf Amsterdam Centraal/Sloterdijk/Amstel, Utrecht of Den Bosch een intercity naar Hoorn nemen (de intercity richting Enkhuizen) en vanaf Hoorn de intercity naar Alkmaar nemen (die rijdt via Obdam, Heerhugowaard en Alkmaar Noord).
Je kunt de NS Reisplanner of NS app gebruiken om je reis te plannen.
Vanaf Den Helder en Hoorn rijden er wel gewoon treinen naar Alkmaar.

 

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d., Alkmaar, Hoorn, Zaandam, Den Helder, Haarlem, Amsterdam, Enkhuizen, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Noord-Holland

Location Buurthuis De Eenhoorn Verdronkenoord 44 1811 BG Alkmaar