A- A A+

Agenda

Contactdag Maastricht
Zaterdag, 11. November 2023, 13:00 - 17:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag gehouden in Maastricht (Limburg)


Datum

Zaterdag 11 november 2023

Gereserveerde locatie

Riverside Lounge
Maaspromenade 78 
6211 HS MAASTRICHT

van 13:00 tot 17:00 uur

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station

Maastricht Centraal Station

Verzamelpunt op NS station en tijd

We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur in de stationshal gastheer herkenbaar aan het PASlogo. De gastheer voor deze contactdag is René.

Wat is een contactdag en wat is de indeling?

PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden 3,00 euro, PAS-leden gratis
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig voor de gastheren om inzicht te krijgen in het te verwachten bezoekersaantal. De gastheren zijn bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je uiteraard ook terecht voor vragen over deze dag.

Actuele/extra mededeling(en)

-Geen actuele mededelingen-

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS,, PDD-NOS, aod, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, aod Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, Utrecht, a.o.d., Maastricht, Venlo, Weert, Heerlen, Sittard, Roermond, Limburg.

Locatie Riverside Lounge Maaspromenade 78 6211 HS MAASTRICHT