Dit is een tijdelijke pagina. Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe website.

Bijeenkomst AIC Woerden: Autisme en Arbeid

Bijeenkomst ‘Autisme en Arbeid’ van het AIC in Woerden.

Het Autisme Info Centrum (AIC) Woerden organiseert op donderdag 7 februari een thema-avond over: ‘Autisme en Arbeid’.

Er gaat veel veranderen in de wetgeving rondom arbeid. De nieuwe situatie heeft gevolgen voor de Wet werken naar vermogen, de sociale werkvoorziening en de Wet investeren in jongeren. Op 7 februari vertellen deskundigen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeid en wat dit voor u of uw partner/kind kan betekenen.

De sprekers op deze avond zijn:
– UWV Arbeidsdeskundige en Re-integratie adviseur, mevrouw Vildan Camurlu.
– Directeur van de Sluisgroep (sociale werkvoorziening), Ivo Korte
– Jobcoach van Frij, Flexwinkel Re-integratie en Jobcoaching, Ronald den Dekker

Zij vertellen voor de pauze over de aanstaande veranderingen in de wetgeving, over wat de rollen en mogelijkheden zijn van de diverse instanties, over te volgen trajecten, begeleiding en mogelijkheden van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Na de pauze is er een forumdiscussie met deze deskundigen, dus hebt u vragen? Stel ze gerust!

Programma
De thema-avond is bij Welzijn Woerden, Huize Zandwijk Rembrandtlaan 2, 3443 EG Woerden. Voor de route kunt u kijken op http://www.welzijnwoerden.nl/contact. De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee (1,50 p/p per avond). Het programma duurt van 19.45 – 22.00 uur met gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en boeken en folders in te zien.

Praktische informatie
U kunt zich voor de thema-avond opgeven op http://autismewoerden.nl via de kalender.
De toegang is gratis voor NVA-leden. Hiervoor is het nodig bij het veld ‘opmerkingen’ het lidnummer in te vullen (gelijk aan het debiteurennummer: te vinden op de lidmaatschapsfactuur van NVA). Niet-leden en hulpverleners betalen € 7,50- per persoon, te voldoen bij binnenkomst. Dit is inclusief koffie/thee. Helaas zijn wij genoodzaakt ook leden per persoon € 1,50 per avond te vragen voor de koffie en thee. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft. U betaalt bij binnenkomst

Gerelateerde berichten