A- A A+

AWA Enquete KennisAgenda Autisme

Van 22 april tot 1 juni kan iedereen in Nederland aangeven op welke onderwerpen er onderzoek en ontwikkeling zou moeten gebeuren voor wat betreft (mensen met) autisme.

Vul de enquête https://tinyurl.com/kennisagenda-autisme in!

De digitale vragenlijst is voor mensen met autisme, hun naasten, professionals, e.a.

Het is belangrijk dat je meedoet aan dit onderzoek en de vragenlijst invult, omdat je dan toekomstig autisme-onderzoek en kennisontwikkeling in Nederland beïnvloedt.

Lees meer...

Nieuwe onderzoeken

Regelmatig krijgen wij vragen om mee te doen aan onderzoeken op het gebied van autisme. Hieronder vindt u een aantal van de laatste aanvragen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat AWA kennisagenda enquete (zie hierboven) wordt ingevuld.

Leef je met een beperking en ben je op zoek (geweest) naar passende woonruimte? Maar wil dat niet altijd lukken? Wij van het Verwey-Jonker Instituut willen graag met jou of jouw ouders of coach doorpraten. Over de wensen en over de problemen die jullie ervaren bij het zoeken naar een kamer of een huis.

Als jij ook wilt meepraten over (zelfstandig) wonen met een beperking, kijk dan hieronder welk gesprek het best bij jou past. En geef je op voor een groepsgesprek op 27 mei of 28 mei in Utrecht Lees meer...