A- A A+

PAS ontvangt met enige regelmaat verzoeken om in contact te mogen komen met leden van onze vereniging. Vaak gaat het hierbij om onderzoeksprojecten van (aankomend) hulpverleners. Denk  bijvoorbeeld aan het mogen verspreiden van een enquete of het mogen afnemen van persoonlijke interviews.
(Zie ook hier onder)
PAS wil graag meewerken aan dit soort verzoeken. Het is immers heel belangrijk dat er geluisterd wordt naar de stem van mensen met autisme. “Geen onderzoek óver ons, zónder ons”!

Enkele jaren geleden werd met dit doel al de werkgroep Kennisnetwerk opgericht. De leden van deze werkgroep denken inmiddels actief mee bij opzet en uitvoering van verschillende lánglopende onderzoeken in Nederland. De naamsbekendheid van PAS neemt hierdoor tegelijkertijd toe. Onderzoekers blijken ons steeds beter te kunnen vinden. Dat is mooi!
De werkgroep Kennisnetwerk constateert nu dat PAS in praktijk te weinig in staat is om medewerking te verlenen aan verzoeken tot contact op kórte termijn. PAS is niet ingericht op het snel over en weer communiceren met leden. Dat is jammer.  Zeker omdat er waarschijnlijk veel leden zijn die graag bereid zijn hun medewerking aan dit soort aanvragen te verlenen!

DUS:
-MAG DE WERKGROEP  KENNISNETWERK JOU INCIDENTEEL BENADEREN OM DEEL TE NEMEN AAN ONDERZOEK ?
-BEN JE BEREID DAARVOOR JE MAILADRES TE VERSTREKKEN AAN DE SECRETARIS VAN DE WERKGROEP  KENNISNETWERK?

MELD JE DAN NU AAN VOOR HET PAS-LEDENPANEL!

Wil je je woonplaats/regio erbij vermelden in je aanmeldingsmail? Bij aanvragen voor een persoonlijk gesprek kunnen we zo specifiek mensen benaderen uit een bepaald gebied.
 PAS/Werkgroep Kennisnetwerk gaat zorgvuldig om met verstrekte persoonsgegevens (zie privacy-beleid op de website van PAS). Jouw mailadres wordt alleen met jouw toestemming aan derden verstrekt.
Met het verstrekken van je mailadres zit je nog nergens aan vast; je kan er altijd nog voor kiezen om uiteindelijk niet mee te doen aan een onderzoek. En uiteraard mag je je toestemming ook altijd weer intrekken.

Het zou geweldig zijn als veel mensen zich aanmelden! Met dat PAS onderzoekers kan helpen, helpen we natuurlijk uiteindelijk weer onszelf!

Mail je gegevens naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annelies Meuleman
Secretaris Werkgroep Kennisnetwerk

Nieuws

PASSA

Een Plek voor ASS’ers (normaal- en hoogbegaafd) en iedereen die zich daarmee verbonden voelt in Amersfoort. Een bescheiden locatie waar we elkaar ontmoeten en samen activiteiten doen. Zoals schaken, mindfulness, intervisie, lezingen, wandelen, mahjong en samen koken & eten. De locatie ligt redelijk centraal in Amersfoort en bereikbaar met de fiets, auto of OVV.

Je kan ons bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PASSA is een ledenactiviteit van de vereniging PAS.
PAS is een onafhankelijke belangenvereniging vóór en dóór volwassen personen met autisme en is bedoeld voor mensen met een diagnose autisme of een sterk vermoeden daarvan.

PASSA is nog in de opstartfase. Als je nu instapt kun je meehelpen een plek te creëren waar normaal- en hoogbegaafde ASS’ers zich thuis voelen. Hoe kan je meehelpen? Door mee te praten, advies te geven of mee te doen in de kerngroep. We hebben ook een groep op facebook.

Elke vrijdag van 13.00 - 21.00 uur.

13.00 - 15.00 uur:
Middagactiviteit

15.00 - 17.00 uur:
Koffie & Theemomentje of een tweede middag activiteit

17.00 - 19.00 uur:
Samen koken & samen eten.

19.00 - 19.30 uur:
Koffie & Theemomentje
en / of start avond activiteit

19.30 - 21.00 uur:
Avond activiteit

Agenda van deze maand

De activiteiten van de week/maand staan op www.pasnederland.nl en op facebook PASSA.
Wil je de activiteitenkalender via de mail ontvangen ? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor ALLE activiteiten geldt: a.u.b. vooraf opgeven bij Jeannette of Nicole via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten:
De kosten per activiteit zijn verschillend
minimaal €2,50 voor het Koffie & theemomentje. Vooraf te betalen .
Zie verder activiteitenkalender en de prijslijst op locatie.

Wij huren de locatie en krijgen hiervoor een tijdelijke subsidie van Indebuurt033. We zullen zoveel mogelijk zelfvoorzienend moeten worden.

Richtlijnen Covid19
We volgen de richtlijnen Covid19 en kunnen niemand binnen laten zonder aanmelding vooraf . Iedereen wordt gevraagd bij binnenkomst het triage Covid19 formulier in te vullen.

 

Q&Autisme online - 11 mei, 4 juni en 8 juli

Per thema staat er een professional tot de beschikking.

Lees meer...