A- A A+

KOMPAS op zaterdag 15 juni in historisch Goes.

Kompas staat voor ontmoeten, voor samen wat ondernemen, een laagdrempelig uitje of activiteit voor PAS-leden (en mensen met autisme uit de regio).

Op deze zaterdagmiddag lopen we langs diverse karakteristieken van deze Zeeuwse stad. Hierbij genietend van hopelijk zomers weer, maar de daarbij behorende drukte zo goed mogelijk vermijdend. Naast de verhalen (van een historicus) over wat we te zien krijgen, is er voldoende ruimte om met elkaar bij te praten.

Er zijn aan deze middag geen kosten verbonden (voor PAS-leden).

Eventuele consumpties onderweg, of wellicht plannen opvatten om na afloop samen uit eten te gaan, dienen uiteraard zelf betaald te worden.

Tijdstip en plaats van treffen wordt per mail gecommuniceerd.

Aanmelden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (onder vermelding van je naam en mobiel telefoonnummer waarop wijzigingen op de dag zelf doorgegeven kunnen worden)

PAS berichten

 • AWA Enquete KennisAgenda Autisme

  Van 22 april tot 1 juni kan iedereen in Nederland aangeven op welke onderwerpen er onderzoek en ontwikkeling zou moeten gebeuren voor wat betreft (mensen met) autisme.

  Vul de enquête https://tinyurl.com/kennisagenda-autisme in!

  De digitale vragenlijst is voor mensen met autisme, hun naasten, professionals, e.a.

  Het is belangrijk dat je meedoet aan dit onderzoek en de vragenlijst invult, omdat je dan toekomstig autisme-onderzoek en kennisontwikkeling in Nederland beïnvloedt.

  Lees meer...  
 • Nieuwe onderzoeken

  Regelmatig krijgen wij vragen om mee te doen aan onderzoeken op het gebied van autisme. Hieronder vindt u een aantal van de laatste aanvragen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat AWA kennisagenda enquete (zie hierboven) wordt ingevuld.

  Leef je met een beperking en ben je op zoek (geweest) naar passende woonruimte? Maar wil dat niet altijd lukken? Wij van het Verwey-Jonker Instituut willen graag met jou of jouw ouders of coach doorpraten. Over de wensen en over de problemen die jullie ervaren bij het zoeken naar een kamer of een huis.

  Als jij ook wilt meepraten over (zelfstandig) wonen met een beperking, kijk dan hieronder welk gesprek het best bij jou past. En geef je op voor een groepsgesprek op 27 mei of 28 mei in Utrecht Lees meer...  

Twitter @ PasNederland