Dit is een tijdelijke pagina. Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe website.

Zomerstop? Wat is dat?

 

PAS hanteert een zomerstop voor het bestuur en vrijwilligers in de maanden juli en augustus, de bedoeling is dat tijdens deze maanden de (actieve) vrijwilligers zelf rust en vakantie kunnen nemen. In deze zomermaanden liggen de activiteiten zo goed als 'stil', met uitzondering van vrijwilligers die op eigen initiatief een activiteit organiseren.

 

De reden voor deze stop heeft te maken met de grote terugloop bezoekers tijdens deze maanden in de afgelopen jaren. Buiten de terugloop in de zomermaanden verdienen onze hardwerkende vrijwilligers deze 2 maanden rust zeker om zich niet verplicht te voelen wat voor PAS te hoeven doen.

 

 

Hoe kun je dat merken?

De landelijke contactdagen liggen stil, de AFWAS wandelingen en MASSA uitjes worden op de website vermeld als iemand deze wil organiseren. De telefonische bereikbaarheid kan op de aangegeven tijden slecht of onbereikbaar zijn, een antwoord op een vraag via de e-mail kan langer duren. Foldermaterialen worden enkel in het midden van de maanden juli en augustus verzonden.

 

Dus ik kan beter contact in september opnemen?

Nee, de e-mail wordt bewaard, en je kan een bericht inspreken van de voicemail als je na een aantal keer bellen geen contact krijgt. Bij de eerst volgende mogelijkheid zal de desbetreffende persoon het bericht beantwoorden.

Gerelateerde berichten