Dit is een tijdelijke pagina. Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe website.

4 maart 2012 – Museum voor Communicatie in Den Haag

MASSA-UITJE 4 MAART 2012

Op zondag 4 maart 2012 zal het eerste MASSA-uitje van 2012 georganiseerd worden. Deze keer gaat het MASSA-uitje naar het Museum voor Communicatie in Den Haag. Dit museum toont de rijke geschiedenis van de posterijen en telecommunicatie in Nederland. In het museum zijn onder andere een oude postsorteermachine te zien en een oude telefooncentrale.

Gegevens

Datum:                4 maart 2012

Tijd:                       11:30 uur

Plaats:                  Hal Station Den Haag Centraal bij Meeting Point

Programma

Vanaf Station Den Haag Centraal gaan we per bus (lijn 22 of 24) naar het museum toe; bij mooi weer kunnen we eventueel via een leuke stadswandeling (klein stukje Hollands Kustpad) van een kilometer of 3 naar het museum lopen.

Na aankomst in het museum gaan we eerst gezamenlijk koffiedrinken in het museumrestaurant waarna men alleen of in groepjes de gelegenheid krijgt om de museumcollectie te bekijken en/of demonstraties bij te wonen.

Tijdens het museumbezoek zullen we tussentijds steeds gezamenlijk afspreken in het restaurant om een consumptie te gebruiken.

Openbaar vervoer

Op station Den Haag Centraal komen treinen uit diverse richtingen aan. Kijk op www.9292ov.nl voor meer informatie. Hier kan men ook de tijden vinden voor de bussen 22 en 24 van de HTM die bij het museum stoppen.

Informatie over het museum

In het Museum voor Communicatie is horeca aanwezig en in de MuseumJaarKaart geldig. Voor meer informatie kun je kijken op www.muscom.nl

Etentje achteraf

In Den Haag zijn er voldoende mogelijkheden voor een etentje achteraf

 

Aanmelding via email: massa (at) pasnederland.nl of via dit formulier.

Gerelateerde berichten