Dit is een tijdelijke pagina. Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe website.

Ik ben vergeten te betalen wat nu?

 

Indien je vergeten bent de contributie van het lidmaatschap te betalen en je hebt nog een contributiefactuur voor handen betaal dan zoals aangegeven alsnog het aangegeven bedrag, om te voorkomen dat PAS een herinnering verstuurt willen we je vragen een e-mail te sturen aan de ledenadministratie of te bellen met ons informatienummer dat het geld alsnog onderweg is.

 

 

Geen contributiefactuur?

Maak het bedrag van 20 euro of 16 euro als je combi-lid bent over op bankrekening 1235.73.165 van PAS te Nijmegen, vermeld altijd (indien voor handen) je lidmaatschapsnummer-achternaam. Heb je geen lidmaatschapsnummer voor handen vul dan bij de overschrijving je voorletters, achternaam en postcode-huisnummer in voor onze verwerking.

 

Automatisch incasso

Als je geen bezwaar hebt dat PAS 1 maal per jaar de contributie via automatische incasso afschrijft van je bankrekening download via onze website het 'wijzigingsformulier' print deze uit vul het gedeelte automatische incassomachtiging volledig in en stuur hem op. Heb je geen printer en wil je graag een machtigingformulier opgestuurd hebben van ons bel dan met het informatienummer.

 

 

Voor vragen kun je altijd bellen met ons informatienummer.

Gerelateerde berichten