Vereniging PAS Nederland

  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Met KOMPAS naar het Mauritshuis

E-mail Print

Op zaterdag 10 december gaan we met KOMPAS naar het Mauritshuis in Den Haag. Daarna gaan we wat gezellig eten en drinken in Bodega "de Posthoorn".

Het beroemde schilderij "Het meisje met de parel" van Johannes Vermeer hangt in het Mauritshuis. Een absoluut topstuk en dit schilderij wordt de noordelijke "Mona Lisa" genoemd. Daarnaast hangen er nog meer prachtige schilderijen van Hollandse meesters in het museum.

We verzamelen ons om 13:30u op Den Haag CS en gaan vanaf 14:00u (ongeveer) lopend naar het Mauritshuis. Het verzamelpunt is voor de Starbucks "links" in het station. Melden bij de vrijwilliger die met een bordje van PAS herkenbaar is. Het Mauritshuis sluit om 18:00u. De entree is €14,00 voor volwassenen en gratis voor Museumkaarthouders en jongeren tot 18 jaar. Voor verdere informatie omtrent toegangsprijzen wordt u verwezen naar de website van het Mauritshuis.

Er is plaats voor maximaal negen personen en minimum aantal deelnemers is drie personen. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, dan krijgt men dat uiterlijk twee dagen vantevoren te horen. Entree en consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan via  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Klik op de link om aan te melden of schrijf een e-mail naar kompas[at]pasnederland.nl (vervang "[at]" met "@"). Vermeldt uw naam, e-mail en eventueel uw mobiele telefoonnummer, zodat men u kan bereiken als u wat verlaat aankomt.