Vereniging PAS Nederland

  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Voorlichting aanvragen

PAS verzorgt voorlichtingen over autisme. Deze worden gegeven door ervaringsdeskundigen, die zelf een diagnose autisme hebben. Voorlichtingen zijn bedoeld om een genuanceerd beeld van autisme neer zetten. Het persoonlijke verhaal en ervaringen van de voorlichters staat voorop. Hierdoor krijgt u een unieke kijk "van binnenuit" op autisme.

Wie zijn onze ervaringsdeskundigen?

Voorlichting UvAOnze ervaringsdeskundigen zijn mensen die zelf een diagnose autisme hebben. Ze zijn getraind in het verzorgen van voorlichtingen en kunnen hun diagnose in de juiste context plaatsen.

Wat is een voorlichting?

Een voorlichting is een gesprek tussen ervaringsdeskundige(n) en een groep geïnteresseerden. De groep bepaalt wat ze belangrijk vindt en wat er in de voorlichting terug moet komen.
Een voorlichting bestaat uit een mix is tussen persoonlijke ervaringen en autismekennis. Onze voorlichtingen zijn het meest geschikt voor groepen die nog niet of nauwelijks bekend zijn met autisme.

Kosten

Een voorlichting van maximaal een uur kost 50 euro. Daarnaast vragen we de opdrachtgever de reiskosten van de voorlichters te betalen. Voor langere voorlichtingen wordt het tarief in overleg bepaald.

We hebben geen winstoogmerk. De opbrengst van voorlichtingen gebruiken we om de organisatie draaiende te houden en onze voorlichters te trainen.

We vinden dat de kosten geen belemmering zouden moeten zijn. Mocht dit voor uw organisatie wel het geval zijn kan er overlegd worden over de prijs.

Voorlichting aanvragen

U kunt een voorlichting aanvragen door dit formulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u mailen ( Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

 

Steun PAS

alt
Koop je boeken online via YouBeDo. PAS ontvangt dan 10% van het aankoopbedrag!
Lees meer...
 

alt

Swink Webservices steunt PAS op onze social media.

Lees meer...
 

PAS berichten

Adreswijzigingen doorgeven
Lees meer...

Overige Tips