A- A A+

Events Calendar

Contactdag Goes - 12 oktober 2019
Saturday, 12. October 2019, 13:00 - 17:00
Hits : 2340
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag gehouden in Goes (Zeeland) - nieuwe vrijwilligers gezocht, mag ook verplaatsen naar Middelburg


Datum

Zaterdag 12 oktober 2019.

Gereserveerde locatie

Amadore Grand Café Jersey
Grote Markt 28
4461 AJ  Goes
https://www.amadore.nl/restaurant/grand-cafe-jersey/

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station
Het station van Goes.

Verzamelpunt op NS station en tijd
We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur in de stationshal (noordkant). De gastheer is herkenbaar aan het PASlogo.
De gastvrouw en gastheer voor deze contactdag zijn Rita en Ernst Jan.
PAS zoekt nog enthousiaste vrijwilligers uit de regio om deze contactdag mee te helpen organiseren. De contactdag mag daarbij ook verhuizen naar Middelburg. Interesse? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Uiteraard kun je ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Wat is een contactdag en wat is de indeling?
PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden € 3,00, PAS-leden gratis.
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat).
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig om een idee te hebben hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Actuele/extra mededeling(en)

Voor deze contactdagplaats (of Middelburg) is PAS nog op zoek naar een tweede gastheer/gastvrouw/organisator.
Interesse om vrijwilliger te worden voor de contactdagen in Zeeland? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze contactdag werd in het verleden gehouden in Middelburg maar is om praktische redenen in 2018 verhuist naar Goes.
Onze nieuwe vrijwilligster zoekt nog enthousiaste vrijwilligers uit de regio om deze contactdag mee te helpen organiseren. Ze wordt nu nog ondersteund door iemand van buiten Zeeland, maar we zouden graag zien dat dat lokaal (Zeeland) zou kunnen gebeuren. Uiteraard worden jullie in de beginperiode ondersteund door iemand (een coördinator) van PAS.
In hoeverre de contactdag in Zeeland in Goes blijft of terug gaat naar Middelburg kunnen jullie bepalen. Interesse? Neem contact op met Rita of Ernst Jan op de contactdag of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d., Zeeland, Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Kapelle, Zierikzee, Middelharnis, Walcheren, Midden-Zeeland, Tholen, Sint-Phillipsland, Scihouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen

Location Amadore Grand Café Jersey Grote Markt 28 4461 AJ Goes