A- A A+

Events Calendar

Contactdag Utrecht zaterdag 26 september - aanmelden vooraf verplicht i.v.m. Covid 19; vol = vol
Saturday, 26. September 2020, 13:00 - 17:00
Hits : 1174
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gereserveerde locatie

Café-restaurant Danel
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

Onze ruimte "Le Salon" bevindt zich rechts van de ingang.

Danel

 


Het menu vind je op: www.danel-utrecht.nl

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur

‘s-Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

 

Verzamelpunt op NS station Utrecht Centraal en tijd

We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur
(in de stationshal aan de kant van Hoog Catharijne net buiten de uitcheckpoortjes, vanuit het station gezien vlak na het uitchecken, in de buurt van de lift.

Utrecht Centraal ANP 3

De gastheer/gastvrouw is herkenbaar aan het PAS-logo.

Je kunt ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).


Was is een contactdag en wat is de indeling?

PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op: www.pasnederland.nl/activiteiten/ontmoeten/contactdagen/reglement.html

Kosten

- Deelname: Niet-leden 3,00 euro, PAS-leden gratis

- Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)

- Voor het gezamenlijke eten 's avonds is gereserveerd bij Danel

- Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p., zie menukaart op www.danel-utrecht.nl

 Aanmelden 

Aanmelden is verplicht, omdat we maar met een beperkt aantal mensen op locatie aanwezig kunnen zijn, i.v.m. covid-19. Let op: vol = vol. Mensen die niet reserveren kunnen we niet binnenlaten! Aanmeldingen graag per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er kunnen gelijktijdig 15 à 20 personen, gastheer & gastvrouw inclusief, in de zaal op de locatie.

Als we meer aanmeldingen hebben, zullen we de groep in tweeën delen en gaan wandelen door de binnenstad van Utrecht (1,5 uur, ca. 4 km.), eerst de ene groep en dan de andere.

Geef bij je aanmelding ook aan of je blijft dineren, we kunnen met 15-20 personen bij Danel terecht, hebben we meer aanmeldingen, kijken we of de groep op te delen is, en we met een deel van de groep bij restaurant Boro terecht te kunnen.

Hou er dus rekening mee dat je diner bij Danel of bij Boro kan zijn, afhankelijk van de groepsgrootte en de mogelijkheden binnen de huidige covid-19 richtlijnen.


 Actuele/extra mededeling(en)

LET OP:
- om deel te nemen is aanmelden verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- op Utrecht Centraal en in Danel houden we anderhalve meter afstand
- voel je je op de contactdag toch niet lekker en/of heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis, ook al heb je je aangemeld! Geef het wel zo snel mogelijk aan ons door, dan kunnen we mogelijk iemand op de wachtlijst blij maken

Location We verzamelen ons in de stationshal aan de kant van Hoog Catharijne net buiten de uitcheckpoortjes