A- A A+

Events Calendar

Contactdag Alkmaar - 21 november 2020
Saturday, 21. November 2020, 13:00 - 17:00
Hits : 4668
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag Autisme gehouden in Alkmaar (Noord-Holland)


Datum

Zaterdag 21 november 2020

Gereserveerde locatie

Buurthuis De Eenhoorn
Verdronkenoord 44
1811 BG  Alkmaar
www.binnenstadscentrum.nl

Aanmelden is verplicht vanwege corona. Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Bereikbaarheid met auto: parkeergarage Karperton en parkeergarage Schelphoek zijn dichtbij de locatie. Gratis parkeermogelijkheden op loopafstand van locatie zijn De Kwakelkade en Randersdijk (en omliggende straten, let op: een gedeelte is voor vergunninghouders). Gratis parkeren in de buurt van Alkmaar CS kan in de Nicolaas Beetskade (alleen het stuk ten noorden van de Bergerweg), Van Ostadelaan en de zijstraten van deze straten.

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. Er kan nergens gegeten worden vanwege de horecasluiting.

Verzamelpunt locatie, nl. Buurthuis De Eenhoorn

De gastheer voor deze contactdag is Marcel.

Wat is een contactdag en wat is de indeling?

PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: gratis 
-Consumpties zelf meenemen. De bar is dicht.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht vanwege corona. Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Actuele/extra mededeling(en)

-Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, wordt er goed geventileerd. Het kan daarom wat fris zijn. Kleed je daarom niet te fris.

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d., Alkmaar, Hoorn, Zaandam, Den Helder, Haarlem, Amsterdam, Enkhuizen, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Noord-Holland

Location Buurthuis De Eenhoorn Verdronkenoord 44 1811 BG Alkmaar