A- A A+

Op zoek zijn we naar PAS -leden die het leuk zouden vinden om binnen het bestuur mee te denken en te werken aan het voortbestaan van onze bijna 500 leden tellende vereniging.

Omdat onze leden veel gemeenschappelijke kenmerken hebben vinden wij het fijn deze met elkaar te kunnen delen op o.a. bijeenkomsten, wandelingen, gespreksgroepen en in en voor de wetenschap. Wij vinden het van belang dat autisme beschouwd wordt als een menselijke eigenschap die zoals elke eigenschap voor en nadelen kent.

PAS heeft veel vrijwilligers nodig en die hebben we gelukkig ook. Er zijn ook mensen lid die het wellicht leuk zouden vinden, maar het nog niet gedurfd hebben, om lid te worden van het bestuur. Mocht het je leuk lijken om hier iets meer over te weten te komen stap dan over de drempel en ervaar hoe leuk dat kan zijn. Wij geven je graag wat meer informatie en hopen dat je ons team komt versterken. De ledenvergadering waarop het bestuur kan worden gekozen door de leden staat voor de deur: Stel je kandidaat!

Mail ons voor informatie of geef je telefoonnummer door zodat we een afspraakje kunnen maken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Thema's en vrijwilligers gezocht voor Autminds 2021

Voor het aanstaande congres op 09-10-2021 zoekt Autminds nog naar thema's

Lees meer...

PAS zoekt vrijwilliger(s) voor bestuur

De huidige voorzitter vertrekt en er wordt uitbreiding gezocht.

Lees meer...