A- A A+

Het bestuur is de dagelijkse organisatie van de vereniging, die probeert de activiteiten van de vereniging mogelijk te maken.

Dit gebeurt maandelijks in een fysieke bijeenkomst, en daarbuiten met mailverkeer en individuele taken (voorzitter, secretaris, penningmeester).
De taken van het bestuur zijn divers en er altijd wel hulp nodig: We beantwoorden vragen van leden en reageren op verzoeken tot samenwerking, onderzoek of documentaires. We betalen vergoedingen aan onze vrijwilligers en houden de financiën in de gaten.

We organiseren bijeenkomsten voor onze vrijwilligers, proberen meer vrijwilligers te vinden en denken na over hoe dat dan zou moeten.
Daarnaast organiseren we natuurlijk de jaarlijkse ledenvergadering, waarin we financieel en inhoudelijk verantwoording afleggen aan de leden.

Bij al deze taken proberen we ook beleid te vormen: op basis waarvan bepalen we eigenlijk of we wel of niet meedoen aan een bepaalde samenwerking? Wat zijn de regels voor het declareren van kosten door vrijwilligers en waarom? Mogen mensen zonder autisme eigenlijk lid of vrijwilliger worden? Kortom: wat is PAS en hoe doen we PAS?
Lijkt het je ook interessant om hierover mee te denken?
Of wil je het bestuur ondersteunen hierin?
Meld je dan zeker aan.
Je hoeft niet direct bestuurslid te worden, of meevergaderen, maar je zou met een paar taken al bestaande bestuursleden kunnen helpen.
In alle gevallen neem je contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter @ PasNederland